Foredrag 2017-06-19T21:13:18+00:00

Protagonist tilbyder pt. følgende foredrag:

Magt og indflydelse i hverdagen – professionelt og privat

Foredraget varer ca. 6o minutter inkl. spørgsmål og tager bl.a. udgangpunkt bøger af Robers Greene og Jeffrey Pfeffer samt forskning og knap 20 års erfaring inden for området. Udgangspunktet er et historisk perspektiv på en række “regler” og erfaringer, der gang på gang ser ud til at gentage sig. Desuden bliver der lagt vægt på en kritisk tilgang til anvendelse og magt ved at lægge et nutidigt perspektiv på området. Formålet med foredraget er primært at blive opmærksom på, hvordan magt og indflydelse bringes i spil i dagligdagen, da vi ofte slet ikke opmærksomme på det.

Foredraget kan evt. udvides med en workshop-del hvordan deltagerne komme til at arbejde med en række opgaver med tilknytning til deres dagligdag. I så fald er varigheden ca. 120 minutter.

Theme mapping

Det er godt med mål, men rigtig skidt hvis man ikke når dem. Det vigtigste er at have en retning og kontinuerligt arbejde sig i den retning. I løbet af foredraget kommer der eksempler på, hvordan man kan arbejde med temaer og systemer, hvor man dagligt forbedrer sig en lille smule, og hvordan den tilgang sikrer massiv udvikling over tid – arbejder du fx 1 % mere om dagen end en kollega, arbejder du akkumuleret 3800 % mere i løbet af et år. Over tid bliver de mange bække små til en stor å. Foredraget kan udvides med en workshop, hvor der arbejdes med en række øvelser.

Udover honoraret for foredraget betales statens høje takst for kørselgodtgørelse ifm. transport.

Send en uforpligtende forespørgsel

Titel på foredrag (obligatorisk)

Datoer (obligatorisk)

I hvilken by skal foredraget holdes? (obligatorisk)

Dit navn (obligatorisk)

Evt. virksomhed/organisation

Din e-mail-adresse (obligatorisk)

Telefonnummer

Evt. spørgsmål eller kommentarer