Magt og indflydelse i hverdagen

Fundamentet for seminaret er bl.a. bøger af Robert Greene, Jeffrey Pfeffer og Moisés Naím som kombineres med teorier, forskning og praksis bl.a. inden for områderne retorik, kommunikation og ledelse.

Det er væsentlig at understrege, at kursets formål er at blotlægge brugen af magt, manipulation og indflydelse i dagligdagen, så den enkelte deltager bliver bevidst om, hvilke “spil” der ofte foregår i dagligdagen.

Undervisningsform

Kurser består af to kursusdage, som er placeret med ca. en måneds mellemrum, så teorierne fra første kursusdag kan testes i praksis. Kursusdag to fokuserer på fælles opfølgning på de erfaringer kursusdeltagerne har opnået siden første kursusgang samt en diskussion af, hvordan magt og indflydelse ændrer sig i en tid, hvor adgang til uddannelser, kommunikationskanaler mv. gør at diffusionen af magt og indflydelse er under markant forandring.

Bemærk at undervisningsformen i høj grad er dialogbaseret, og der derfor er en begrænset antal pladser.

Pris

Kurset koster 3.850 kr. inkl. undervisningsmateriale og forplejning (morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe).

Vi forventer at udbyde næste kursus omkring Vejle eller Aarhus – udfyld formularen nedenfor, hvis du vil have information næste gang kurset udbydes. Det er helt uforpligtende.

Ja, tak – jeg vil gerne på ventelisten til kurset “Magt og indflydelse i hverdagen”

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail-adresse (obligatorisk)

Emne (obligatorisk)

Din besked