Magt og indflydelse på arbejdspladsen

Kurset minder i en vis udstrækning om “Magt og indflydelse i dagligdagen”, da en del af kurset er baseret på den samme litteratur. Det praktiske fokus er dog meget anderledes, da fokus er på “politik” i mellemstore og store virksomheder, og hvordan man kan arbejde på at få indflydelse og magt i ens virksomhed. På den måde kan man sige, at “Magt og indflydelse på arbejdspladsen” er en overbygning eller udvidelse af kurset “Magt og indflydelse i dagligdagen”.

Udgangspunktet er Robert Greenes bøger “48 Laws of Power”, “33 Strategies of War” og “The 50th Law” samt Jeffrey Pfeffers “Power” og “Leadership BS”, som kombineres med teorier, forskning og praksis bl.a. indenfor områderne retorik, kommunikation og ledelse.

Det er væsentlig at understrege, at kursets primære formål er at blotlægge brugen af magt, manipulation og indflydelse i dagligdagen, så den enkelte deltager bliver bevidst om, hvilke “spil” der ofte foregår i dagligdagen.

Undervisningsform

Kurser består af to kursusdage, som er placeret med ca. en måneds mellemrum, så teorierne fra første kursusdag kan testes i praksis. Kursusdag to fokuserer på fælles opfølgning på de erfaringer kursusdeltagerne har opnået siden første kursusgang samt en diskussion af, hvordan magt og indflydelse ændrer sig i en tid, hvor adgang til uddannelser, kommunikationskanaler mv. gør at diffusionen af magt og indflydelse er under markant forandring.

Bemærk at undervisningsformen i høj grad er dialogbaseret, og der derfor er en begrænset antal pladser.

Pris

Kurset koster 4.850 kr. inkl. undervisningsmateriale og forplejning (morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe).

Vi forventer at udbyde næste kursus i foråret omkring Vejle eller Aarhus – udfyld formularen nedenfor, hvis du vil skrives på ventelisten til næste kursus. Det er helt uforpligtende.

Ja, tak – jeg vil gerne på ventelisten til kurset “Magt og indflydelse på arbejdspladsen”

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail-adresse (obligatorisk)

Emne (obligatorisk)

Din besked